Angeline Cake Boutique, producător de patiserie-cofetărie, inaugurează cea de-a doua locație cu vânzare. Amplasat în zona Aviației din București, noul magazin va face cunoștință clienților cu două categorii noi de produse care vor fi disponibile din a doua jumatate a lunii martie: croissante și sandvișuri.

Cel de-al doilea magazin al brand-ului se află pe str. Popa Savu 73, în zona Aviației, și este rezultatul unei investiții de 70 000 de euro.

„Abia așteptăm să îi primim pe clienții din zona de nord a capitalei în noua noastră casă”, a declarat Andreea Simion, cofondator Angeline Cake Boutique.

Noul magazin are o suprafață de 80 mp, mai generoasă decât a primei locații Angeline Cake Boutique, cea din Piața Victoriei.

Pe lângă produsele deja consacrate – prăjituri, torturi, pasteis de nata, New York Rolls – clienții Angeline Cake Boutique vor descoperi și croissante și sandvișuri din croissante, care vor fi disponibile din a doua jumatate a lunii martie.

„(...) ne-am decis să explorăm mai mult zona de patiserie. Astfel, putem să oferim publicului o gamă mai diversă de produse sărate, fie pentru o simplă gustare, cum sunt croissantele, fie pentru o masă mai consistentă: de exemplu, un mic-dejun cu sandvișuri și cafea sau ceai”, explică Marius Simion, cofondator Angeline Cake Boutique.

Noul magazin Angeline Cake Boutique din zona Aviației va fi deschis pe data de 28 februarie și va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00-20.00.

Angeline Cake Boutique, atelierul de cofetărie artizanală fondat în anul 2017, în București, de soții Andreea și Marius Simion a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei, iar până la finele anului estimează să ajungă la 4 magazine.

Sursa foto: Angeline Cake Boutique

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri