Compania E-acumulatori.ro vine în ajutorul persoanelor juridice care vor să diminueze cheltuielile la facturile de energie electrică și să devină prosumatori, cu o soluție pentru achiziționare a sistemelor fotovoltaice în sistem de leasing. Compania promovează, astfel, producerea de energie din surse regenerabile, din sursă solară, lansând încă de anul trecut linii de creditare atât pentru persoane fizice, cât şi juridice.

"Pentru companii oferim opţiunea de plată în rate fixe lunare pentru instalarea de sisteme de energie regenerabilă, iar rata este acoperită din economia la factura de energie. Susținem consumatorii care vor să contribuie activ la tranziția spre un viitor verde, energie produsă din surse regenerabile și astfel promovăm susținut o viață sustenabilă și eficientă energetic", a declarat Dan Tudose, CEO e-acumulatori.ro.

Cum se pot cumpăra sisteme fotovoltaice în leasing

Achiziționarea în leasing a unor sisteme fotovoltaice reprezintă soluția optimă pentru companiile care vor să devină verzi și care nu au posibilitatea de a investi într-o singură etapă. Rata este acoperită din economiile realizate după implementarea sistemelor fotovoltaice.

Clienţii au posibilitatea de finanţare, de la 6 până la 60 de rate, pentru o valoare de până la 1 milion de lei. Achitarea ratelor se realizează, ulterior, prin producerea independentă de energie electrică cu ajutorul sistemelor fotovoltaice. De asemenea, companiile mai pot accesa achiziționarea sistemelor de energie regenerabilă prin alegerea unui credit pe o perioadă de până la 120 de luni.

Citește și: 6 sfaturi pentru alegerea panourilor fotovoltaice potrivite

"Un aspect foarte important este faptul că business-urile, companiile, au opțiunea unei finanţări în sistem leasing, pe o perioadă de până la 5 ani, cu un avans de 5%. Este un pas înainte pentru sectorul energetic local și, mai important, este un progres pentru facilitarea producției de energie din surse regenerabile", a adăugat Dan Tudose.

Consumatorii industriali au posibilitatea de a achiziționa între 30 și 100 de panouri fotovoltaice, ori chiar sisteme de 2 megawaţi. E-acumulatori.ro oferă asistență pe tot parcursul procesului, iar clienții sunt consiliați de specialiști în toate etapele, cu ajutorul ofertelor personalizate ale opţiunilor de achiziţie. În funcție de necesarul energetic se realizează un proiect de fezabilitate, oferind mai multe variante clientului pentru a deveni cât mai sustenabil.

E-acumulatori.ro este un business de familie, început în 2002 și care a ajuns lider în ceea ce privește gama de soluții pentru independența energetică disponibile online.

Sursa foto: e-acumulatori.ro