Cantareata Amy Winehouse si-a anulat intregul turneu european din aceasta vara, anunta Reuters.
Astfel, cantareata in varsta de 27 de ani nu va mai canta, pe 15 august, la Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului din Capitala, Events.

"Amy Winehouse isi anuleaza toate aparitiile programate in cadrul turneului sau. Intreaga sa echipa va face tot ce se poate pentru a o ajuta sa-si revina in cea mai buna forma. Ii vom acorda oricat timp are nevoie pentru ca acest lucru sa se intample", spun reprezentantii artistei britanice, intr-un mesaj adresat tuturor fanilor din tarile in care Amy Winehouse ar fi urmat sa concerteze in aceasta vara.

"Suntem alaturi de fanii din Romania care asteptau cu nerabdare acest concert si se simt dezamagiti in aceste momente, dar decizia managementului a fost luata dupa o atenta analiza, tinand cont ca perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurta ca ea sa sustina un show in Romania la maximul sau de potential. Speram ca Amy sa depaseasca acest moment, cu sprijinul familiei", spune Sorina Burlacu, director general Events, potrivit Mediafax.

Persoanele care si-au cumparat deja bilete pentru concertul pe care artista britanica urma sa-l sustina pe Stadionul "Iolanda Balas Soter" isi pot recupera, din reteaua Eventim, contravaloarea lor, incepand de luni, 27 iunie, pana pe data de 15 august inclusiv. In cazul biletelor cumparate online, contravaloarea lor poate fi recuperata contactand reteaua Eventim la adresa de mail contact@eventim.ro sau la numarul de telefon 021 250 10 08.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri