Doua persoane au murit, iar alte cinci sunt ranite, in urma unui accident rutier petrecut, duminica, pe DN 1, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus. Accidentul a fost provocat de realizatorul TV Serban Huidu, care se afla la volanul unui autoturism de teren cu care a intrat pe contrasens si a lovit o alta masina, scrie Mediafax.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, comisar-sef Liviu Naghi, accidentul a fost provocat de Serban Huidu, aflat la volanul masinii care a intrat pe contrasens.

Realizatorul TV se afla in masina cu sotia si cu cei doi copii.

Accidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus, dupa ce masina de teren la volanul careia se afla Serban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar, scrie 9AM.ro.

In urma impactului si-au pierdut viata soferul autoturismului Dacia Logan - un barbat de 65 de ani - si o femeie de 54 de ani, care se afla in dreapta soferului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja, spunea ca alte cinci persoane, intre care doi copii, au fost duse cu ambulantele la spital.

Update: Potrivit sefului Ambulantei Brasov, Magdalena Pirosca, unul dintre copiii lui Huidu a suferit traumatisme minore si un traumatism cerebral, dar fara pierderea cunostintei, si a fost transportat la Spitalul de Copii din Brasov.

Celalalt copil a fost preluat si el de o ambulanta SMURD si dus la acelasi spital. Conform sursei citate, cei doi copii, in varsta de 2 si 4 ani, sunt in stare stabila, mai scrie 9AM.ro.

De asemenea, a ajuns la Spitalul Judetean Brasov, cu ambulanta, si sotia lui Huidu, care are un traumatism toracic, cu fractura de col femural si un traumatism la genunchi. A fost transportata la spital si o alta femeie, care se afla in masina lui Huidu si care este bona copiilor, aceasta avand rani usoare.

Serban Huidu a fost dus si el la spital, insa acesta nu este ranit, urmand ca la unitatea medicala sa ii fie luate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Dupa recoltarea probelor biologice, realizatorul TV urmeaza sa fie dus la Politie pentru audieri, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, Liviu Naghi.

Update 2: Huidu avea alcoolemie zero conform testului facut de politisti imediat dupa producerea accidentului.

Politia rutiera face investigatii pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa de catre Serban Huidu, urmand sa propuna parchetului masurile care se impun intr-un astfel de caz.

Totodata, masinile implicate in accident urmeaza a fi expertizate pentru a fi stabilita viteza pe care o avea Huidu la momentul impactului, dar si cu cat rula autoturismul Logan din sens opus.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral grav in accidentul produs la schi in decembrie 2010, urmeaza a se stabili daca medicul curant al acestuia si-a dat acceptul pentru ca realizatorul de televiziune sa sofeze.

Cine este Serban Huidu


Serban Huidu are 35 de ani, s-a nascut in Bucuresti si a absolvit Academia de Studii Economice, dar nu a profesat niciodata in acest domeniu, potrivit blogului personal.

In 1995 s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea “Cronica Carcotasului”, un pamflet la adresa politicienilor vremii.

Patru ani mai tarziu, Huidu a intrat si in televiziune in calitate de prezentator, iar in 2000 a inceput “Cronica Carcotasului” si la Prima TV.

In acelasi timp, el a inceput sa colaboreze la radio cu Mihai Gainusa. In 2001, Gainusa a intrat in echipa Cronicii si emisiunea si-a schimbat numele in “Cronica Carcotasilor”.

Citeste aici un interviu cu Serban Huidu.

wall-street.ro va mai recomanda: Serban Huidu: Nu va faceti credite la banci si nu va intindeti mai mult decat va e plapuma

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri