Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si presedintele Ligii Profesionista de Fotbal, Dumitru Dragomir, alaturi de alti oameni de fotbal, sunt urmariti penal, pentru abuz in serviciu, scrie 9AM.ro.
Este vorba despre dosarul deschis in urma unei plangeri depuse de Adrian Mititelu, presedintele Universitatea Craiova. Mititelu le-a declarat procurorilor ca excluderea echipei sale din Federatia Romana de Fotbal a fost o decizie abuziva.

Dumitru Dragomir, a declarat ca nu a facut nimic decat sa respecte procedurile si ca stie de circa doua saptamani ca este cautat de DNA. "La Comitetul Executiv, Comisia Juridica a prezentat cazul. Ce vina sa aiba Comitetul Executiv ca a votat? Noi am respectat regulamentul si procedurile."

Alaturi de Sandu si Dragomir, mai sunt cercetati opt membri ai Comitetului Executiv al FRF.

Cititi mai multe detalii despre acuzatiile care li se aduc lui Dragomir si Sandu pe 9AM.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri