Inmatricularile Renault si Dacia in Germania au crescut in primele doua luni cu 20,8%, la 25.848 automobile, in timp ce piata a avansat cu 15,2%, la 435.482 de unitati, potrivit datelor anuntate de Oficiul de Inmatriculari Auto german KBA.
Cota de piata a Renault si Dacia a fost la sfarsitul intervalului mentionat de 5,9%, pe locul sapte la nivelul pietei, in urma VW (23%), BMW, Mini (8,5%), Mercedes (8%), Opel (7,6%) , Audi (7,2%) si Ford (7,1%).

In februarie au fost inmatriculate 13.444 de automobile Renault si Dacia, in crestere cu 39,7%, evolutie care a conferit acestor marci o cota de piata cumulata de 6%.

Din totalul de 32 de marci analizate, doar sapte au inregistrat scaderea numarului de vehicule inmatriculate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri