Presedintele Ford Romania, Henrik Nenzen, a declarat ca vanzarile de autovehicule noi in Romania sunt de trei ori mai mici fata de nivelul normal, pe fondul crizei economice, estimand cresteri la acest capitol de 10 la suta in 2011 si de 30 la suta in 2012.
Henrik Nenzen a afirmat ca vanzarile de autovehicule noi in Romania au atins in ultimii trei ani un nivel foarte scazut, adaugand ca toti producatorii si dealerii auto au fost afectati de criza economica, informeaza Mediafax.

"Vanzarile de autovehicule noi in Romania s-au aflat la un nivel foarte scazut in ultimii trei ani. Probabil, ar fi trebuit sa fie de trei ori mai mari. Anul trecut, am ajuns la 95.000 de unitati, un nivel mai normal ar fi fost 250.000. Toti producatorii auto si dealerii au fost afectati de aceasta criza. Obiectivul pentru acest an este o crestere de 10 la suta si, poate, de 30 la suta in 2012, iar apoi, in cativa ani sa ajungem la un nivel normal de vanzari", a declarat Henrik Nenzen, presedintele Ford Romania.

Henrik Nenzen a afirmat ca, in prezent, Ford are in Romania 3.600 de salariati, apreciind ca in urmatorul an angajarile se vor face intr-un ritm accelerat.

Pana in prezent, Ford a deschis in Romania un numar de 37 de reprezentante, iar potrivit lui Henrik Nenzen pana la finele acestui an vor mai fi deschise inca zece.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri