Prototipul Ford B-Max a fost fotografiat in teste, chiar si in interior, din poze se pare ca modelul fabricat la Craiova va avea consola centrala de la Fiesta, scrie worldcarfans.com.
Ford a inceput in iunie la uzina de la Craiova productia primelor prototipuri B-Max realizate in Romania, urmand ca pe durata verii sa asambleze peste 70 de astfel de masini. Kit-urile de asamblare a prototipului B-Max provin de la uzinele Ford din Germania.

In martie, la uzina de la Craiova a fost finalizata instalarea liniilor de productie, atat cea pentru modelul B-Max, cat si pentru noile motoare Eco Bust de un litru, cel mai mic si performant motor produs de constructorul american.

B-Max este un monovolum de clasa mica, model al carui concept a fost prezentat pe 1 martie la Salonul Auto de la Geneva. B-Max va fi construit exclusiv in Romania.

In prezent nu se stie daca modelul B-Max va ajunge si pe piata americana.

Sursa foto: worldcarfans.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri