In 2005 vanzarile de motociclete Yamaha in Romania au inregistrat o crestere de peste 150 % fata de anul 2004, conform raportului APIA. Importatorul exclusiv de produse Yamaha pentru Romania, Motodynamics, a inregistrat astfel vanzari de 5 ori mai mari fata de cresterea pietei, care a fost cu 31,5% mai mare in 2005 fata de anul precedent, dupa cum arata raportul APIA.
Numarul de motociclete livrate in 2005 de Motodynamics si reteaua sa de dealeri autorizati a ajuns la 186 de unitati. Cel mai popular model a fost scuterul YH care beneficiaza de un motor de 50 cmc si de care se bucura 40 de clienti. Un alt model interesant pentru fanii Yamaha a fost sportivul FZ, versiunea cu cilindree de 600 cmc avand cel mai mare succes (29 de unitati livrate).

Piata moto din Romania continua trendul ascendent inregistrat si in 2004 ajungand, conform raportului APIA, la 1324 unitati livrate, fapt datorat in buna masura investitiilor in infrastructura zonelor comerciale si de suport tehnic realizate de importatorul Yamaha in Romania. Astfel, dupa ce in 2005 a fost stabilita o retea puternica de dealeri Yamaha la nivel national si o gama de servicii complete in domeniu, anul 2006 va fi dedicat ofensivei comerciale si popularizarii fenomenului moto ca alternativa de transport in zonele urbane, aglomerate.

Pentru 2005, Yamaha pregateste prin Motodynamics o serie de surprize clientilor sai, atat in ce priveste introducerea unor modele noi, cat si prin extinderea gamei de servicii asociate achizitiei si intretinerii unei motociclete. Este vorba de lansarea in Romania a supersportivelor R1 si R6, a noului MT03 si a unei noi generatii de ATV-uri si ski-jeturi.

In plus, Motodynamics pregateste o serie de oferte speciale B2B dedicate companiilor de curierat si livrari directe. Motodynamics va investi in continuare in dezvoltarea comunitatii moto din Romania si protejarea intereselor acesteia in zone precum siguranta in trafic.

Motodynamics este importatorul exclusiv de motociclete Yamaha in Romania si acopera 11 orase importante ale tarii prin reteaua sa formata din 17 dealeri autorizati. Astfel, motocicletele Yamaha sunt prezente in Bucuresti, Bistrita, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Tg. Mures, Timisoara, Sibiu si Satu Mare.

Motodynamics Romania este si importator al unor marci de prestigiu asociate lumii vitezei, cum ar fi la motoarele Selva, echipament Richa, casti Shark, suspensii Ohlins, evacuari Termignioni, uleiuri Rock Oil si Yamalube. Clientii de motociclete Yamaha beneficiaza de servicii de finantare, asistenta tehnica si servicii post-vanzare la standardele impuse de producatorul japonez.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri