Grupul auto Chrysler va chema la revizie peste 44.000 de autoturisme in urma descoperirii unor defectiuni la sistemul de franare, care ar putea produce, in cazuri extreme, incendierea autovehiculului, informeaza Rompres. Chemarea la revizie vizeaza un numar total de 44.367 autoturisme modelele Chrysler 300, Dodge Charger si Dodge Magnum, din 2006.

Administratia Nationala pentru Siguranta pe sosele a semnalat, pe pagina sa de Internet, ca anumite autovehicule, echipate cu motoare de 2,7 litri si sistem de franare MK25E ar putea avea un spatiu necorespunzator intre conductele de franare din spate si teava de esapament. "Contactul prelungit dintre cele doua conducte de franare si teava de esapament ar putea duce la avarierea conductelor de franare si la pierderea lichidului de frana.

Consecinta ar putea fi o diminuare a fortei de franare si un potential incendiu in compartimentul motorului. Concesionarii Grupului Chrysler vor verifica conductele pentru a se asigura ca nu au avut de suferit si le vor inlocui gratuit. In plus, compania va instala un element ce va mentine spatiul adecvat intre cele doua sisteme.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri