Nicoleta Schroeder conduce operatiunile Uber Romania inca de la intrarea companiei in tara, acum circa un an si jumatate. Intr-un interviu acordat Wall-Street PRO, sefa Uber a vorbit despre planurile companiei de intrare in noi orase, schimbarile la nivel de tarifare dar si provocarile pe care le intampina in fiecare zi.

Una dintre noutatile esentiale pe care Uber le va implementa va fi pretul garantat, adica clientul va sti exact cat va plati din punctul A, pana in punctul B. Practic, pretul va fi si mai transparent, vor disparea estimarile si calculele. Citeste in Wall-Street PRO care va fi noul mod de tarifare pentru cursele cu Uber.

Uber sustine conceptul de Smart City, care ar aduce eficientizare, resurse investite si consumate mai bine, oportunitati economice si o crestere a turismului. Urmatorul oras vizat de Uber este Timisoara.

“Speram ca vom reusi acest lucru pana la finalul anului. S-ar putea sa fie si Timisoara, si Brasov. Timisoara este foarte interesanta, masini electrice, va fi si Capitala Culturala Europeana…”, a declarat Nicoleta Schroeder.

Cati soferi Uber sunt in Bucuresti? Principalele nemultumiri ale soferilor si clientilor? Este Uber profitabil in Romania? Citeste interviul complet in Wall-Street PRO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri