Land Rover Discovery este disponibil spre vanzare in Romania din martie, cu un pret de pornire de 41.000 euro plus TVA, pentru motorizarea 2.0L TD4, 180CP, nivel de echipare S.

Noul Discovery dispune de motoare cu 4 si 6 cilindri, diesel si pe benzina, cuplate la o cutie de viteze automata ZF cu 8 trepte. Motorizarile sunt 2 litri diesel 180 CP, 240 CP, 3 litri 258 CP, iar pe benzina este un 3 litri de 340 CP.

Modelul cu 7 locuri ofera o reinterpretare a celor 27 de ani de istorie si spirit practic, cu un design sofisticat, care pastreaza detalii ale modelelor anterioare, dar vine totodata cu elemente noi.

Elementele de design specifice includ plafonul in trepte, specific ultimelor patru generatii de Discovery, care optimizeaza spatiul disponibil in zona capului pentru pasagerii de pe randul 3 de scaune.

Noul Discovery are 4.970 mm lungime. Volumul maxim de incarcare al acestui SUV premium este de 2.500 litri, cu 1.231 litri in spatele randului 2 de scaune, iar platforma interioara multifunctionala, actionata electric.

Garda la sol este de 283 mm (mai mare cu 43 mm fata de generatia anterioara) si adancimea maxima de trecere a vadului de 900 mm (mai mare cu 200 mm decat generatia anterioara).

Modelul a primit cheia inteligenta tip bratara, Activity Key, un echipament care permite clientilor sa se bucure de activitatile sportive si hobby-urile active, fara sa fie nevoiti sa utilizeze cheia standard. Daca tineti cheia inteligenta tip bratara in dreptul literei D a emblemei Discovery de pe hayon, vehiculul se incuie, iar cheia obisnuita se dezactiveaza si poate fi lasata in habitaclu. Acest lucru permite clientilor sa practice activitati precum inotul, alergarea, calaria sau diferite jocuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri