Livrarile de camioane ale grupului Volvo, al doilea producator mondial de camioane, au crescut cu 3% in perioada ianuarie-octombrie, pe fondul cererii crescute inainte de intrarea in vigoare a noilor reglementari ecologice.
Grupul suedez a livrat 180.968 de camioane in aceasta perioada, in crestere fata de nivelul de 174.882 inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, acest lucru traducandu-se intr-o crestere cu 4% pentru luna octombrie, informeaza NewsIn.

Vanzarile de camioane ale grupului Volvo pe principalele piete europene s-au majorat in ultimele luni datorita cererii crescute pentru camioanele de model mai vechi ce sunt mai ieftine, inainte de introducerea noilor reglementari ecologice, privind limita emisiilor de carbon, acestea intrand deja in vigoare din octombrie in Europa, urmand a fi aplicate si in Statele Unite ale Americiii incepand cu anul 2007.

Analistii si producatorii de camioane estimeaza o reducere substantiala a vanzarilor odata cu intrarea in vigoare a acestor reglementari, in special in SUA, unde Volvo preconizeaza o reducere cu 40% in prima jumatate a anului 2007.

Livrarile de camioane au crescut cu 11% in Europa in cursul lunii octombrie, conform calculelor efectuate de Reuters, in SUA aceasta crestere fiind de 16%. Grupul Volvo include brandurile Renault si Mack, odata cu achizitia grupului francez Renault VI in 2001.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri