Honda Trading Corporation, asociatul unic al Honda Trading Romania SRL, a decis majorarea capitalului social cu 2,66 milioane euro, la mai mult de patru milioane euro, prin aport in numerar.

Capitalul social al Honda Trading Romania a ajuns, dupa majorare, de la 4,76 milioane lei (1,36 milioane euro), la 13,8 milioane lei (4,02 milioane euro). Capitalul social al Honda Trading Romania este impartit in 1,38 milioane de parti sociale, a 10 lei fiecare, potrivit NewsIn.

Honda Trading Romania are capital 100% japonez si se ocupa cu importul, distributia, marketingul si promovarea automobilelor marcii nipone. Carpati Motors, compania care a fost importator unic pentru brandul japonez pana la 1 octombrie 2006, a devenit dealer al Honda Trading Romania.

Honda a decis sa-si deschida propria reprezentanta la Bucuresti, deoarece considera ca piata noastra are un potential urias de dezvoltare, potential care pana acum nu a fost suficient exploatat in teritoriu.

Honda, al saptelea producator mondial de automobile, si-a propus, pentru 2010, o tinta de vanzari de 3.000 de autoturisme in Romania, de sase ori peste cele 483 unitati vandute in 2006, in paralel cu extinderea retelei de distributie la 20 de dealeri. tinta de vanzari pe corporatia Honda a stabilit-o pentru anul 2010 va fi atinsa gradual: 1.400 de unitati in acest an, 1.800 in 2008 si 2.500 peste doi ani. in prezent, Honda are 12 delaeri in tara, iar la marea partea dintre ei investitiile sunt in curs de desfasurare.

Marca japoneza a avut anul trecut 0,2% din piata romaneasca. Honda a vandut anul trecut peste 275.000 de masini in 26 de tari central si vest europene, avand o cota de 1,8% din aceasta piata, conform statisticilor Asociatiei Constructorilor Europeni de Autotombile (ACEA).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri