O investitie de 300 milioane euro este pe cale de a fi efectuata la uzina Dacia din Pitesti de catre grupul francez producator de automobile Renault, ce doreste sa isi extinda capacitatea de productie si activitatile de cercetare privind modelul Logan.
Renault va spori investitiile in uzina Dacia din Romania, injectand suma de 300 milioane euro pentru a majora productia anuala pana la 400.000 de automobile pana in anul 2009.

Anii 2008 si 2009 vor fi foarte importanti pentru uzina Dacia, urmand a demara operatiunile de export ale versiunilor Logan pick-up, Sandero, precum si ale unui model inca nespecificat, care ar putea sa fie un automobil de teren, de dimensiuni mai mici, conform unor surse citate de www.auto-utilitaire.com.

Automobile Dacia va lansa in primavara lui 2008 al patrulea model din gama Logan, versiunea Pick-up in Romania si in alte trei tari, iar producatorul nu a oferit inca estimari privind cifra de vanzari, asteptand mai intai reactia pietei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri