Compania Ford Motor Co a anuntat ca a vandut, in luna martie a acestui an, 187.400 de vehicule, pe principalele 19 piete europene, ceea ce i-a sporit cota de piata pana la 9,9%, potrivit NewsIn.
Marea Britanie a reprezentat cea mai mare piata pentru Ford, unde a vandut 83.460 de vehicule.

Ford a anuntat ca vanzarile pe toate cele 51 de piete pe care este prezenta in regiune, inclusiv Rusia si Turcia, s-au ridicat la 221.100 vehicule.

Producatorul de autovehicule Ford Motor a anuntat, la inceputul lunii, ca isi va fuziona diviziile sale internationale de dezvoltare si de achizitii, in cadrul unei strategii de reducere a costurilor si crestere a eficientei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri