Vanzarile Audi de masini decapotabile s-au dublat in primele sapte luni ale anului, fiind comercializate 24 de unitati, in valoare totala de peste 1,1 milioane euro, ca urmare a lansarii in luna aprilie a modelului A3 Cabriolet, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii companiei.
Anul trecut, pe segmentul decapotabile, Audi avea disponibile doar modelele TT Roadster si A4 Cabrio.

Audi a vandut de la lansarea in urma cu 3 luni, 11 unitati A3 Cabriolet in valoare de 465.000 de euro.

In primele sapte luni ale anului, Audi a livrat 11 masini TT Roadster in valoare de 535.000 de euro si doua unitati A4 Cabriolet in valoare de 120.000 de euro.

Cea mai scumpa decapotabila vanduta de Audi a fost un Audi TT Roadster cu motor de 3,2 litri V6 benzina cu 250 CP, S tronic care a costat 63.343 euro (incl. TVA).

Compania are in prezent comenzi pentru 11 unitati A3 Cabriolet, 27 unitati TT Roadster si 11 unitati A4 Cabriolet.
Masinile comandate pot avea optiuni cu o valoare cuprinsa intre 3.000 de euro si 15.000 de euro.

“Cele mai dorite sunt dotarile de design si cele de confort. Cele de siguranta sunt oricum incluse in dotarea standard. Diferenta de pret o da numarul si tipul optiunilor”, au spus oficialii marcii germane.

Clientii de Cabriolete Audi se orienteaza in principal catre motoare pe benzina, cu puteri peste 150 CP.

Uneori clientii pot ridica imediat masina, insa alte ori pot astepta pana la 4 luni. “De multe ori, masinile sunt pe stoc la dealeri si se pot livra repede. Daca un client doreste o configuratie mai speciala trebuie sa astepte intre 2 si 4 luni, in functie de complexitatea configuratiei”, au declarat reprezentantii Audi.

Potrivit companiei, clientii de cabriolete Audi se impart in mai multe categorii. “ In primul rand ei trebuie sa aiba un anumit statut social, clientii care isi aleg de obicei o masina decapotabila sunt deja posesorii unei masini.
Segmentul de potentiali clienti este variat cu varste cuprinse intre 21- 50 ani”, au spus reprezentantii Audi.

Reteaua de distribuitori Audi este in continua dezvoltare. Anul acesta s-au inaugurat inca trei locatii noi, Tess Brasov, Scorpion Galati si Euro Tehno Group Pitesti. Urmeaza Cardinal Motors Constanta, Midocar Bucuresti, Sandra Iasi, si Serpico Craiova, o parte dintre acestia urmand sa deschida showroom exclusiv Audi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri