Porsche Romania a lansat patru modele noi, 911 Carrera si 911 Carrera S (Coupé si Cabriolet), la preturi ce pornesc de la 71.981 euro fara TVA pentru 911 Carrera Coupé si 80.836 euro fara TVA pentru 911 Carrera S Coupé.
Noile modele au motoare cu injectie directa de benzina, puterea maxima a modelului 911 Carrera, cu motorul de 3,6 litri, a crescut cu 20 CP, ajungand la 345 CP, iar puterea maxima a modelului 911 Carrera S, cu motor de 3,8 litri, a crescut cu 30 CP, ajungand la 385 CP.

Porsche 911 Carrera S Coupé atinge o viteza maxima de 302 km/h.

Modelul 911 Carrera Coupé are un consum combinat de 9,8 litri/ 100 km. Toate modelele Carrera raman sub consumul standard de 11 litri/ 100 km. Noile motoare respecta normele impuse de standardul de emisii poluante EU5, iar emisiile de CO2 sunt mai reduse cu 15% fata de versiunile precendente.

Noua generatie a seriei 911 este disponibila pentru prima data cu noua cutie de viteze Porsche cu ambreiaj dublu - Porsche Doppelkupplung. Aceasta este o cutie de viteze automata cu sapte trepte.

Prin programele optimizate de preselectare si cuplare a treptelor de viteza, PDK imbunatateste acceleratia masinii si reduce semnificativ consumul de combustibil comparativ cu varianta de cutie de viteze manuala sau Tiptronic S.

Cu o cutie de viteze PDK in sapte trepte, Carrera S Coupé accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde, cu 0,2 secunde mai rapid decat in cazul unei cutii manuale cu sase trepte.

PDK poate fi combinat cu sistemul optional Porsche Sport Chrono Plus, incluzand sistemul Launch Control, pentru o accelerare rapida, fara patinare a rotilor, masina atingand 100 km/h in 4,3 secunde.

Noua generatie a seriei 911 se evidentiaza prin luminile de zi si lampile din spate cu tehnologie LED, precum si farurile Bi-Xenon, in dotare standard pe toate noile modele din gama Carrera.

Porsche ofera optional sistemul de iluminare activa in viraje (Dynamic Cornering Lights) pe toate modelele.

In dotarea de serie pentru 911 Carrera este sistemul drive-off assist, ce permite plecarea confortabila si lina din pante, precum si sistemul imbunatatit pentru controlul electronic al stabilitatii laterale Porsche Stability Management (PSM), care include suplimentar functiile de preumplere a instalatiei de franare in cazul eliberarii bruste a pedalei de acceleratie si functia de asistenta la franare.

Pentru noile modele au fost folosite discuri de diametru superior celor de pe versiunile precedente.

Porsche ofera in premiera optiunea de scaune ventilate pentru locurile din fata. Sistemul are 3 trepte de functionare si foloseste ventilatoare aflate in scaun, care preiau umezeala dintre ocupantul scaunului si spatar sau sezut.

O noua generatie a sistemului multimedia Porsche este oferita acum pe seria 911. Acesta contine un display color de 6,5” cu functie touch screen, unitate CD/ DVD, compatibilitate cu formate MP si poate fi combinat cu modul de navigatie cu hard disc sau cu receptor TV digital. De asemenea este oferita facilitatea de conectare a telefonului mobil prin interfata Bluetooth si posibilitatea de conectare la surse audio externe cum ar fi USB sau iPod.

Noua generatie 911 este disponibila in 4 culori noi metalizate: Porsche racing green, aqua blue, nordic gold si creme white.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri