BDT Group a inaugurat un showroom dedicat exclusiv marcilor Chrysler, Jeep si Dodge, in sectorul 1 al Capitalei, in urma unei investitii de 250.000 euro.
Noul showroom BDT Motors este construit pe o suprafata de aproximativ 360 mp.

“Prin noua locatie ne-am propus comercializarea a 180 de autovehicule si atingerea unei cifre de afaceri de peste sase milioane euro, inclusiv activitatea servicilor after-sales”, a declarat Bogdan Nicula, director general BDT Motors.

Pentru marcile Chrysler, Jeep si Dodge, in mai putin de o luna, BDT Motors va deschide un nou service in sectorul 2 din Bucuresti.

Noul Service va cuprinde 5 posturi de mecanica, o receptie interactiva, 5 posturi de tinichigerie, o cabina de vopsit.

BDT Motors, dealer autorizat Chrysler, Jeep si Dodge, face parte din BDT Group alaturandu-se marcilor Ford si Mazda. Din grup mai face parte si compania Carlex care comercializeaza automobile premium si de lux.

BDT Group ofera servicii post-vanzare, buy-back, leasing, asigurari si rent a car.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri