Hyundai Motor Co, cel mai mare producator de automobile din Coreea de Sud, ia in calcul fabricarea unui autorurism mai mic in Statele Unite, in contextul in care criza financiara a majorat cererea pentru astfel de modele.
Un oficial din conducerea companiei a anuntat anterior ca este putin probabil ca Hyundai sa isi atinga tintele de vanzari stabilite pentru acest an in Statele Unite, dupa ce criza creditelor a afectat cererea din partea celui mai mare consumator la nivel mondial, informeaza Reuters, citat de Newsin.

"Hyundai ia in calcul fabricarea urmatorului model din seria Elantra in Statele Unite si ne pregatim sa furnizam acolo piese pentru acest model", a declarat un oficial din cadrul unei companii straine de piese auto.

Decizia urmeaza sa fie luata in contextul in care tot mai multi clienti sunt in cautare de masini mici.

"Recenta incetinire economica a provocat o crestere semnificativa a vanzarilor de autoturisme mici in Statele Unite si urmarim aceasta tendinta", a declarat un presedinte din cadrul diviziei de vanzari internationale Hyundai, Choi Jae-kook.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri