Producatorul amercian de motociclete Harley-Davidson a vandut in Romania anul acesta 80 de unitati Harley-Davidson, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii companiei.
Compania a lansat anul acesta in Romania noul model Harley-Davidson V-Rod MuscleTM la un pret de 15.900 euro fara TVA.

Pentru noul model V-Rod MuscleTM, compania are deja 3 comenzi in Romania.

Noua motocicleta are un motor foarte turat Revolution V-Twin cu racire pe baza de lichid de 1.250 cc care dezvolta o putere de 123 CP la 8.000 rpm si un cuplu de 115 Nm la 6.500 rpm, dezvoltat in colaborare cu Porsche.

Modelul are o cutie de viteze cu 5 trepte, alaturi de 3 discuri de frana Brembo cu ABS disponibil.

Muscle se alatura V-Rod si Night Rod Special. Culorile disponibile sunt Vivid Black, Brilliant Silver, Dark Blue Denim si Red Hot Sunglo.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, alaturi de o linie completa de piese, accesorii si MotorClothes.

Producatorul de motociclete Harley-Davidson a afisat o scadere cu 37% a profitului din trimestrul al treilea 2008, deoarece scaderea vanzarilor din Statele Unite s-a propagat pe principalele piete din Europa.

Livrarile Harley au scazut cu aproape 14% in trimestrul al treilea, comparativ cu aceeasi perioada din 2007, in contextul in care accentuarea turbulentelor de pe pietele internationale i-a descurajat pe clienti sa cumpere celebrele motociclete, al caror pret este cuprins intre 7.000 si 30.000 dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri