Cristian Gubandru29 Decembrie 2008 in Auto

Harley-Davidson a vandut in Romania anul acesta 80 de motociclete


Harley-Davidson a vandut in Romania anul acesta 80 de motociclete
Producatorul amercian de motociclete Harley-Davidson a vandut in Romania anul acesta 80 de unitati Harley-Davidson, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii companiei.

Compania a lansat anul acesta in Romania noul model Harley-Davidson V-Rod MuscleTM la un pret de 15.900 euro fara TVA.

Pentru noul model V-Rod MuscleTM, compania are deja 3 comenzi in Romania.

Noua motocicleta are un motor foarte turat Revolution V-Twin cu racire pe baza de lichid de 1.250 cc care dezvolta o putere de 123 CP la 8.000 rpm si un cuplu de 115 Nm la 6.500 rpm, dezvoltat in colaborare cu Porsche.

Modelul are o cutie de viteze cu 5 trepte, alaturi de 3 discuri de frana Brembo cu ABS disponibil.

Citeste si:

Muscle se alatura V-Rod si Night Rod Special. Culorile disponibile sunt Vivid Black, Brilliant Silver, Dark Blue Denim si Red Hot Sunglo.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, alaturi de o linie completa de piese, accesorii si MotorClothes.

Producatorul de motociclete Harley-Davidson a afisat o scadere cu 37% a profitului din trimestrul al treilea 2008, deoarece scaderea vanzarilor din Statele Unite s-a propagat pe principalele piete din Europa.

Livrarile Harley au scazut cu aproape 14% in trimestrul al treilea, comparativ cu aceeasi perioada din 2007, in contextul in care accentuarea turbulentelor de pe pietele internationale i-a descurajat pe clienti sa cumpere celebrele motociclete, al caror pret este cuprins intre 7.000 si 30.000 dolari.

Recomandare Radacini Motors aduce in 2009 Cadillac Escalade Hybrid in Romania
Citeste si

mai multe articole din Auto