Automobile Bavaria are un nou director general, de la inceputul acestui an, in persoana lui Wenzel Weber, care il inlocuiește pe Michael Schmidt.
Michael Schmidt va ocupa functia de director executiv al companiei Bavaria. „stiu ca implicarea domnului Weber va avea o influenta pozitiva majora in activitatea Automobile Bavaria si ma bucur ca s-a alaturat echipei noastre. Dansul indeplineste functia de director general, in timp ce rolul meu ramane cel de CEO. Dr. Weber este persoana potrivita, cu multa experienta”, a spus Michael Schmidt.

Wenzel Weber are o experienta de 30 de ani in industria auto, lucrand pentru un brand premium din Germania, iar timp de 10 ani a desfasurat activitati de vanzare in Europa de Sud Est, fiind specializat in organizarea structurilor de vanzari ale organizatiilor din regiune.

„Sunt aici pentru a sustine Automobile Bavaria Group in pregatirea sa pentru viitor, pentru ca stiu ca momentele dificile din piata pot fi oportunitati de consolidare si chiar de pregatire pentru perioada de crestere care va urma”, a mentionat Wenzel Weber.

Automobile Bavaria Group include 13 din cele 14 locatii de reprezentare BMW in Romania, ca si un dealership langa Munchen. Automobile Bavaria a devenit dealer al BMW Group, dupa ce grupul si-a deschis propria reprezentanta in Romania, la 1 iulie 2007. Incepand din 1994, Automobile Bavaria a reprezentat marcile BMW Group pe piata romaneasca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri