Lamborghini a spus oficial ca un model hibrid este in curs de dezvoltare, in timp ce Ferrari a anuntat ca o versiune hibrida ar putea fi prezentata la Salonul Auto de la Los Angeles.
Modelul Lamborghini cu tren de rulare hibrid va reduce emisiile de CO2 cu 35% pana cel tarziu in 2015.

Amedeo Felisa, CEO Ferrari, a precizat ca un model Ferrari hibrid va fi prezentat anul acesta la un salon auto. Conceptul Ferrari hibrid se numeste F430 Spider Biofuel, potrivit Motor Report.

Ferrari se gandeste daca versiunea hibrid va fi prezentata pe un model deja existent sau ca un concept nou.

Strategia Ferrari este ca motorizarea hibrid sa furnizeze putere rotilor fata, iar cea pe benzina rotilor spate, avand astfel tractiune 4x4. Soferii au posibiliatatea de a alege sa conduca doar cu tractiune spate sau integrala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri