Primaria Sectorului 6 va construi 200 de parcari din schelet metalic (2.400 de locuri pentru masini), in urma unei investitii de circa 36 milioane euro.
Costurile de construire a unui sistem smart-parking (12 locuri) se ridica la 180.000 de euro si vor fi suportate de la bugetul local. Sistemele constau intr-un lift circular cu cod de acces personalizat pentru fiecare utilizator.

Autoritatea locala construieste in Militari si Drumul Taberei sase sisteme de parcare inteligenta verticala - Smart Parking. Primul dintre ele urmeaza a fi dat in folosinta in prima jumatate a lunii septembrie.

Primaria are in proiect ca, prin atragerea unor surse de finantare alternative, sa mai dea in folosinta, pana la finele acestui an, 16 astfel de sisteme inteligente, verticale.

In paralel, se deruleaza lucrari in trei zone: str. Reveriei din Cartierul Miltiari, str. Cara Anghel si Aleea Compozitorilor - colt cu bd. 1 Mai (zona Drumetul), in Drumul Taberei.

Anul acesta vor fi construite 22 de astfel de sisteme, in 2010, 60 de sisteme, in 2011, 58 de sisteme, iar in 2012, 60 de sisteme.

DATE TEHNICE
Producator: DONGYANG PC – Koreea de Sud
Dimensiuni: 5,20M x 6,60M x 12,60M
Suprafata ocupata la sol: cca 30 MP
Procent de ocupare: 750%
Capacitate: 12 garaje
Timp maxim de debarcare: 2,30 min
Nivel de zgomot: 55 DB
Durata de viata: 20-25 de ani
Timp de montaj: 5 zile
Sisteme certificate UE
Tari utilizatoare: Koreea de Sud, Japonia, Statele Unite (tari cu grad mare de seismicitate).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri