Porsche Romania, importatorul Audi pe plan local, va lansa noul model Audi A8 in primavara 2010.
Noul Audi A8 va fi prezentat pe 1 decembrie in pavilionul Audi din Miami Beach.

Modelul actual Audi A8 este la vanzare din 2003, iar de atunci a primit un facelift minor.

Motorizarile disponibile vor fi 3,0 litri diesel 250 CP, 4,2 litri diesel 340 CP, 3,0 litri benzina 290CP, 4,2 litri benzina 372 CP si 5 litri benzina 620 CP.

Marca isi prezinta varful de gama ca pe o capodopera, in cadrul vernisajului „Arta Progresului”, iar Rupert Stadler, presedintele Consiliului de Administratie al AUDI AG, va demonstra cum a devenit modelul A8 un punct de referinta in ceea ce priveste designul si tehnologia in segmentul premium.

La premiera mondiala de la Miami, una din capitalele culturale ale lumii, vor participa numerosi designeri, artisti si vedete renumite de la Hollywood.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri