Modelul coupe cu patru usi cu caracteristici sport Passat CC R-Line poate fi comandat incepand cu ianuarie 2010.
Pachetul de echipare R-Line este disponibil deja pentru sapte modele Volkswagen.

La exterior, jantele de 17 toli (optional de 18 toli) R-Line “Mallory” din aluminiu, cu pneuri de 235/45, confera un aspect sportiv modelului Passat CC R-Line.

Spoilerele fata si cele laterale, in culoarea caroseriei, au fost modificate. In plus, emblemele R-Line evidentiaza sectiunile frontale, stopurile sunt fumurii.

In habitaclul modelului Passat CC R-Line, dotarile standard includ patru placi din tabla profilata de aluminiu (cu emblema R-Line in sectiunea frontala) si un volan cu trei spite imbracat in piele cu butoane multifunctionale.

Pachetul de echipare R-Line contine proiectoare si sistemul de asistenta la parcare Park Pilot.

Pachetul de echipare R-Line este disponibil cu toate motoarele Passat CC.

Pretul de pornire al pachetului R-Line este de pana in 2.000 euro la Passat CC 2.0 TDI (140 CP / 103 kW) cu cutie cu 6 trepte.

Pe piata exista opt modele cu pachetul de echipare R-Line, Golf, Scirocco, Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant si Touareg.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri