Top Line donează 1% din vânzările online campaniei de sprijinire a autorităților în lupta contra Covid-19

Top Line, distribuitor de produse cosmetice profesionale, aparatură și mobilier pentru saloane de înfrumusețare și clinici medicale, va dona 1% din vânzările online din această perioadă campaniei inițiată de Fundația Prețuiește Viața.

Proiectul are scopul de a strânge donații prin SMS pentru achiziționarea de produse necesare celor implicați în lupta cu epidemia Coronavirus: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau bătrânilor.

Astfel, 1% din vânzările de produse cosmetice și accesorii de pe www.toplineshop.ro va fi donat campaniei Prețuiește Viața, compania sprijinind astfel demersul de a-i ajuta pe cei aflați la nevoie. În plus, compania va dona și produse pentru igiena personală, articole de unică folosință, ce vor fi transportate și descărcate joi, la Arena Națională din București.

Din donațiile oferite se va achiziționa hrană care nu e ușor perisabilă și împachetată corespunzator, apă potabilă, pahare plastic de unică folosință, prosoape, termometre, pilote, perne, pijamale, papuci, kituri de igienă personală, dezinfectant, kituri de curățenie, paturi mobile, materiale de construcții (panouri termoizolante, mână de lucru) pentru ridicarea centrelor de triaj, consumabile necesare în instituții medicale, costume pentru personalul medical ce întra în contact cu bolnavii, aparatură medicală.

Top Line este lider furnizor de produse și servicii profesionale in industria de frumusete și medicală din România, reprezentând branduri internaționale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Gelish, Morgan Taylor, Joico, TiGi, Goldwell, Kevin.Murphy, Vitality’s, Mary Cohr, LPG, Kryolan, și oferind tehnologii de ultimă generație folosite în saloane de infrumusețare și clinici medicale, precum LPG, CLATUU, Vivace, GUINOT, ULTRAFORMER, ULTRATONE, STARDUST Med.

Citeste si:
Top Line a donat produse de 30.000 de euro în lupta contra COVID-19
Coronavirus | Top Line a...

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri