Modelul Ford Fiesta facelift va aparea in 2012 si va primi o o noua motorizare EcoBoost de 1,2 litri 135 CP, potrivit motortrend.com
O alta motorizare noua pentru Fiesta va fi un motor in trei cilindri de 0,9 litri.

Motorul de 1,2 litri 135 CP va avea un cuplu motor de 180 Nm la 1.500 de rotatii pe minut.

De asemenea, motorul EcoBoost de 135 CP ar putea sa fie pus si pe modelul Focus, inlocuind motorizarile de 1,6 litri si 1,8 litri benzina.

Ford va mai introduce si motorul Ecoboost de 2 litri 200 CP/250 CP pe modelele Galaxy si Mondeo sedan din primavara 2010, care va inlocui motoarele cu 6 cilindri din gama Ford in Europa si America.

La jumatatea anului, noul Ford C-Max va beneficia de motorul Ecoboost de 1,6 litri 180 CP, care va inlocui motorizarea de 2 litri.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri