Mazda5 va fi prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva in martie, iar din toamna va fi disponibila in Europa.
Noua Mazda5 este echipata cu motorul de 2.0 litri DISI pe benzina, echipat cu sistemul i-STOP si o cutie manuala cu 6 trepte, etajata specific acestei versiuni.

Noul motor cu injectie directa a reusit sa obtina reducerea cu aproximativ 15% a emisiilor de CO2, comparativ cu motorul de 2.0l pe care il inlocuieste.

Gama de motorizari mai include si un motor pe benzina de 1.8l echipat de asemenea cu o cutie manuala cu 6 trepte.

Designul foloseste elementele „limbajului” de design Mazda „Nagare Flow”.

„In abordarea dezvoltarii noii Mazda5 ne-am orientat spre crearea unui nou C-MAV (Compact Multi Activity Vehicle) care sa combine orientarile actuale privind performantele de mediu cu o noua expresie a designului elegant”, a declarat Hideki Matsuoka, manager de program Mazda5.

Mazda5 are usile din spate glisante si sistemul Karakuri pentru cele 7 locuri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri