ALD Automotive, divizia de leasing operational si administrare de flote auto a grupului Societe Generale, administra 5.147 de autovehicule la sfarsitul anului trecut, cu aproape 7% mai mult decat in 2008, a declarat directorul general al companiei, Vincent Kneppert.
La sfarsitul lui 2008, ALD Automotive administra 4.828 de vehicule, cu 85% mai mult decat in 2007.

"Anul acesta asteptam sa fie returnate circa 1.000 de autovehicule. Folosim mai multe canale pentru revanzarea autovehiculelor utilizate: licitatiile, dealerii specializati, persoane fizice sau chiar utilizatorii autovehiculelor", a mentionat Kneppert, care a adaugat ca ALD Automotive va lansa in curand si o platforma web destinata revanzarii autovehiculelor.

El a precizat ca ALD Automotive avea la sfarsitul anului trecut o cifra de afaceri de 24,7 milioane euro si administra autovehicule pentru 223 de clienti.

Directorul general al ALD Automotive estimeaza ca va administra la sfarsitul acestui an o flota de 6.400 de autovehicule, in crestere cu aproape 25% fata de 2009, informeaza NewsIn.

"Suntem optimisti si in ceea ce priveste evolutia din 2010. La inceput de an am semnat cateva contracte importante, iar rata de reinnoire a contractelor este de asemenea ridicata. Pentru 2010 estimam o flota de circa 6.400 de autovehicule, in conditiile in care aproximativ 1.000 de contracte vor ajunge la final in acest an", a mentionat Kneppert.

El a mai estimat ca firmele de pe piata romaneasca de leasing operational gestionau 20.000 de autovehicule la sfarsitul anului trecut, reprezentand 10% din piata totala de leasing din Romania.

"Acest trend ascendent se va mentine si in 2010 intrucat din ce in ce mai multe companii vor opta pentru externalizarea gestiunii flotei auto pentru a beneficia de consultanta specializata, costuri optimizate si pentru a se elibera de riscurile legate de proprietate sau revanzarea autovehiculului", a mentionat seful ALD Automotive.

Principalul produs ALD Automotive este leasingul operational "full service" (cu servicii incluse n.r.) pentru flote de autovehicule. Acesta include, pe langa finantarea utilizarii autovehiculului, o gama de servicii destinate administrarii flotelor de autovehicule. Din ianuarie 2008, ALD Automotive asigura si serviciul de spalare a autovehiculelor.

ALD Automotive SRL, creata la inceputul anului 2005, este detinuta de BRD-Groupe Societe Generale si de compania franceza ALD Automotive, subsidiara a Societe Generale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri