Producatorul italian de masini sport Automobili Lamborghini a produs exemplarul cu numarul 4.000 al modelului de top V12 Murcielago, un LP 670-4 SuperVeloce.
Modelul a parasit fabrica Lamborghini din Sant’Agata Bolognese, avand ca destinatie un cumparator din China.

Din modelul anterior, Lamborghini Diablo, au fost produse aproximativ 2.900 exemplare in cei 11 ani de productie.

Murcielago SuperVeloce LP 670-4 cu numarul 4.000 reprezinta o versiune mai usoara a modelului de baza Murcielago LP 640.

Prin cresterea puterii motorului V12 de 6,5 l pana la 670 CP si reducerea greutatii cu 100 kg, raportul putere-greutate rezultat este de 2,3 kg/CP.

In 3,2 secunde, SuperVeloce LP 670-4 accelereaza de la 0 la 100 km/h si poate atinge o viteza maxima de 342 km/h. Numai 350 de exemplare SuperVeloce vor fi produse din aceasta serie limitata.

Murcielago SuperVeloce cu numarul 4.000 a fost comandat de un client din China si va fi livrat in showroom-ul Lamborghini din Hangzhou.

China a devenit o piata de o importanta strategica pentru masinile sport Lamborghini, mai mult de un sfert din productie fiind livrata in regiunea Asia – Pacific.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri