Toyota Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, a lansat pe plan local noul RAV4 facelift cu 3 versiuni de motorizare, la un pret de pornire de 23.587 euro cu TVA, pentru 4x2 si 25.127 euro cu TVA pentru 4x4.
Cel mai scump RAV4 costa 36.177 euro cu TVA si dispune de motorul diesel de 2,2 litri 177 CP, transmisie automata si echiparea Luxury.

Motorizarile noului RAV4 sunt 2,2 diesel 150 CP si 177 CP, precum si 2 litri benzina 158 CP.

Noul RAV4 are o garda la sol de 18 cm. Portbagajul are o capacitate de 410 litri.

Motorizarile diesel sunt Euro5 si vin cu transimii manuale si automate cu 6 trepte.

Echiparile noului RAV4 sunt Comfort, Executive si Luxury.

Toate modelele RAV4 vin in standard cu sistem de asistenta la pornirea din rampa HAC, directie asistata electric EPS, controlul tractiunii, doua airbag-uri fata, airbag pentru genunchii soferului, airbag-uri tip cortina fata-spate si tetiere fata active , volan reglabil pe inaltime si in adancime, aer conditionat cu reglare manuala, radio CD cu 6 boxe, cu posibilitate redare MP3, bare plafon, oglinzi retrovizioare exterioare in culoarea caroseriei, cu semnalizator inclus, reglabile electric si incalzite.

Echiparea de varf Luxury are ca dotari scaune imbracate in piele grey sau sand beige, tapiterie Leather/Alcantara gri sau bej nisip (pentru versiunile D–CAT), scaun sofer reglabil electric, scaune incalzite – sofer si pasager, sistem Smart Entry & Start, trapa actionata electric, sistem de navigatie HDD (pentru versiunile D–CAT).

Mai multe detalii sunt disponibile aici
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri