Kia Motors Corp. acorda incepand de la jumatatea lunii iunie o garantie de 7 ani pentru fiecare autoturism comercializat in Romania.
Noua garantie Kia se va aplica tuturor vehiculelor vandute si inregistrate dupa data de 15.06.2010, cu an de fabricatie 2010.

Noua garantie Kia este oferita de producator “de la bara la bara” si acopera fiecare vehicul pana la 7 ani (intreaga masina), fara limita de km in primii trei ani si pana la limita de 150.000 km, plus o garantie anti-perforare la coroziune de pana la 12 ani (in functie de model).

Garantia Kia este transferabila catre posesorii ulteriori ai vehiculului.

Cateva conditii se vor aplica acestei garantii, cum ar fi uzura normala a cauciucurilor, placutelor de frana si a altor repere care nu sunt acoperite de garantie, vopseaua este acoperita pentru 5 ani (in functie de model), echipamentele audio si de navigatie pentru 3 ani (pana la 100.000 km), piesele, accesoriile si acumulatorii pentru 2 ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri