Mansory Switzerland AG prezinta un program personalizat pentru Range Rover Sport.
Mansory nu face discriminare intre un motor diesel sau benzina al modelului de baza, programul creste performanta pentru fiecare motor in parte. In jur de 30 CP si un cuplu de pana la 40 Nm in plus sunt generate in toate variantele de motorizare de serie prin montarea sistemelor de evacuare sport, filtre de aer sport si ECU optimizat.

SUV-ul britanic primeste componente aerodinamice facute din plastic PU-RIM. Modelul beneficiaza de un nou spoiler frontal cu LED-uri dispuse vertical cu functie de lumini de zi si prize de aer.

Mansory Elvetia produce o capota noua, cu fanta pentru admisie, folosind carbonul. Acest design al capotei ofera motorului aer suplimentar pentru un echilibru perfect al temperaturii motorului.

Aripi laterale marite si pragurile laterale adanci transmit un sentiment de putere salbatica a motorului, chiar si in timp ce stationeaza. Prin latirea cu 60 mm in fata si 80 mm in spate, Mansory a creat suficient spatiu in pasajele rotilor pentru a se potrivi roti din aliaj usor de 23” cu anvelope de performanta 315/25.

Pentru a scoate in evidenta jantele si mai mult, centrul de greutate poate fi coborat cu pana la 30 milimetri, cu un nou modul de suspensie pneumatica.

Pentru interior, Mansory a creat un centru de control, pedale sport din aluminiu, un nou volan. Aproape toate componentele interioare sunt acoperite in piele si pot fi combinate cu lemn elegant sau aplicatii de carbon, dupa preferinte.

Mansory Cooperation Gmbh, companie care imbunatateste performantele unor modele de masini, este prezenta in Romania din august 2009, avand un showroom deschis in urma unei investitii de 150.000 euro.

Modelele prezente in showroom-ul din Bucuresti sunt Porsche Panamera, Aston Martin Cyrus, Bentley GT Speed si Mansory G-Couture. Mansory a tunat si modelele BMW X5 si X6.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri