AutoItalia, importatorul marcii Alfa Romeo, va lansa in noiembrie noul model Giulietta pe piata romaneasca.
Alfa Romeo Giulietta este modelul cu care Grupul Italian va relansa marca pe piata auto nord americana.

Pana in prezent, in Europa numarul de comenzi depaseste 30.000 de unitati.

Alfa Romeo Giulietta va inlocui modelul actualul 147. Noua Alfa Romeo este un tribut adus modelului Giulietta din anii '50-'60.

Giulietta vine cu 4 motorizari Turbo, Euro 5, echipate standard cu sistemul Start&Stop. Dintre acestea, doua sunt pe benzina 1.4 Turbo 120 CP si 1.4 Turbo MultiAir 170 CP si doua diesel 1.6 Multijet 105 CP si 2.0 Multijet 170 CP.

Pe versiunea Quadrifoglio Verde va fi disponibil si propulsorul 1.8 Turbo 235 CP.

Dimensiunile Giulietta sunt 4,35 m lungime, 1,46 m inaltime, latime 1,80 m si un ampatament de 2,63 m. Capacitatea portbagajului este de 350 de litri.

Interiorul va readuce in actualitate unele dintre liniile clasice ale modelului din anii '50 dar si o serie de detalii inspirate din designul lui 8C Competizione.

In materie de siguranta vor fi disponibile pachetele VDC (Vehicle Dynamic Control) si DST (Dynamic Steering Torque), diferentialul electronic Q2 si selectorul DNA, lansat pe modelul Alfa Romeo MiTo.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri