TiriacAuto a investit peste 6 milioane euro intr-un centru integrat de distributie si service auto la Pitesti, care include showroom-uri dedicate marcilor Mercedes-Benz, Mitsubishi, Hyundai si Ford, a declarat directorul general al retelei, Silviu Docan, potrivit Mediafax.
Pe langa marcile Mercedes-Benz, Mitsubishi si Hyundai, aflate deja in portofoliul dealerului din Pitesti, reteaua nationala de distributie si service TiriacAuto a deschis in cadrul centrului si un showroom auto pentru marca Ford.

TiriacAuto Pitesti este cel de-al optulea distribuitor Ford deschis de TiriacAuto, alaturi de dealerii din Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara si Oradea. TiriacAuto face parte din Tiriac Holdings, grup controlat de omul de afaceri Ion Tiriac, care mai desfasoara activitati in domeniile imobiliare, servicii financiare si leasing, precum si transport aerian de tip VIP charter.

In centrul integrat, situat la iesirea din Pitesti, in comuna Albota, au fost regrupate activitatile derulate anterior de TiriacAuto in alte trei locatii distincte din Pitesti.

"Deschiderea unui nou showroom Ford, precum si mutarea tuturor activitatilor dealerului nostru din Pitesti intr-un complex auto multibrand ultramodern, situat intr-o zona comerciala, este o etapa fireasca in strategia noastra de consolidare a prezentei TiriacAuto pe piata de profil autohtona", a declarat directorul general TiriacAuto, intr-un comunicat.

Constructia are o suprafata desfasurata de 7.807 metri patrati, din care 2.370 metri patrati este zona ded

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri