Continental, unul dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru industria automobilelor, a facut angajari pentru a-si consolida activitatile de comunicare in Romania.
Incepand cu 1 ianuarie, Alina Bratu a fost numita Coordonator de Comunicare pentru unitatile Automotive Group din Romania, iar Ioan Purdea va coordona procesul de comunicare pentru unitatile Rubber Group din Romania.

De asemenea, de la inceputul anului 2011, Continental a ales agentia Premium Communication ca partener pentru serviciile de relatii cu media ale corporatiei, in Romania. Decizia companiei vine dupa un an de cooperare intre Premium Communication si Continental Anvelope din Timisoara.

In 2009, Continental a investit in total peste 400 de milioane de euro in operatiunile sale din Romania.

Grupurile Automotive si Rubber, precum si cinci dintre cele sase divizii ale corporatiei, sunt prezente in Romania. Continental detine opt unitati de productie si trei centre de cercetare si dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Arad si Iasi. Continental este parte a unui joint venture in Slatina si a unui centru pentru distributia anvelopelor pentru Europa Centrala din Sacalaz. Continental are, in prezent, aproximativ 10.000 de angajati, in Romania.

Cu o cifra de afaceri estimata la peste 25,5 miliarde de euro pentru anul 2010, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori de componente pentru industria automobilelor la nivel mondial.

In calitate de furnizor de sisteme de franare, sisteme si componente pentru trenuri de rulare si sasiuri, instrumente, solutii de informare si divertisment, electronica auto, pneuri si produse tehnice din elastomeri, Continental contribuie in mod constant la un plus de siguranta in trafic si la protectia climei la nivel global. Continental are in prezent aproape 149.000 de angajati in 46 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri