The Entrepreneurship Academy (EA), facultate de antreprenoriat, in care predau antreprenori, lanseaza un program de burse in valoare de 170.000 de euro.

The Entrepreneurship Academy isi va prezenta oferta de studiu la RIUF (Romanian International University Fair) in perioada 18-24 martie, in Bucuresti, Cluj si Brasov.

Deschisa in parteneriat cu Team Academy din Olanda, The Entrepreneurship Academy aduce in Romania un nou model educational universitar implementat cu succes si in Finlanda, Franta, Germania, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina si Peru, cu rezultate extraordinare: 91% dintre absolventii acestui model educational au un loc de munca in primele sase luni dupa absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani dupa absolvire.

Aplicatiile pentru anul universitar 2016/2017 sunt deja deschise pe website-ul oficial.

Modelul educational EA

Pe parcursul celor patru ani de studiu, studentii antreprenori isi vor imparti timpul intre cursuri de administrarea afacerilor, marketing, economie, management sau vanzari si crearea si dezvoltarea unor business-uri profitabile, sub indrumarea unor antreprenori si oameni de afaceri de renume, precum: Florin Ilie – Head of Financial Markets Sales al ING Bank in Romania ING, Adrian Stanciu- Associated Dean, Knowledge and Leadership la Maastricht School of Management Romania; Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank, Cosmin Alexandru – decan al The Entrepreneurship Academy si Sergiu Negut – Antreprenor si Associate Dean la Maastricht School of Management.

In acelasi timp, anual, studentii vor efectua stagii de practica in strainatate – in Amsterdam, Silicon Valley si intr-o tara cu piata emergenta. Mai mult decat atat, la finalul facultatii, ei vor avea propria lor companie deja infiintata si un set de abilitati ce pot fi dezvoltate doar in afara salilor de curs clasice: atitudine antreprenoriala, responsabilitate si capacitatea de a-si transforma ideile in realitate.

Taxa de scolarizare pentru studentii care-si vor incepe studiile in luna septembrie 2016 este 6.500 euro pe an, timp de patru ani. Din taxa de scolarizare, studentii isi vor acoperi inclusiv cheltuielile de transport si cazare in Amsterdam pe perioada celor sase saptamani de la inceputul anului 1.

Tot in cadrul RIUF, membrii fondatori vor lansa fondul de burse pe care studentii il pot accesa dupa ce vor trece prin procesul de selectie si de admitere. Pana acum, fondul de burse a atins valoare de peste 170.000 euro/4 ani, iar bursele sunt in valoare de 1.500 si 3.000 euro.

The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate antreprenoriala din Romania, unde studentii invata practic, inca din prima zi, cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte o afacere.

Acreditata in Olanda, EA functioneaza pe baza unui parteneriat cu Team Academy International (Netherlands), dupa un model educational existent de peste 20 de ani in Finlanda si implementat cu succes in peste 18 tari.

Dezvoltata in Romania prin Fundatia EntrepreNation, de catre Universitatea Alternativa, Maastricht School of Management si Grupul EDUCATIVA, in parteneriat cu Team Academy International, cu sprijinul partenerului fondator ‐ ING Bank si al mediului antreprenorial autohton, The Entrepreneurship Academy este o optiune de studiu din Romania pentru tinerii cu ambitie si initiativa.

Sursa foto: zimmytws, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri