Alaturi de IT si constructii, bankingul ramane si in 2007 unul dintre cele mai dinamice sectoare de pe piata locala a muncii, conform specialistilor HR.
Denumire job: Regional Manager banking

Nivel cariera: Cei care isi doresc si candideaza pentru un astfel de job nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de peste 3 ani.

Salariu: Salariul de pornire in majoritatea companiilor din Bucuresti este de 1.500 de euro. Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de numarul de salariati sau de responsabilitatile atribuite.

Studiile superioare de specialitate in domeniul financiar sunt obligatorii.

Companiile solicita ca un candidat pentru pozitia de Regional Manager in banking pun in primul rand accent pe experienta dobandita intr-o functie similara. In general, o experienta de minim 3 ani in banking este solicitata sau 3-5 ani de experienta in coordonarea de activitati in vanzari.

In plus, un bun candidat pentru aceasta pozitie trebuie sa posede bune abilitati de management eficient al echipelor de vanzari si al resurselor umane, sa fie un bun lider, o persoana tenace dar si rezistent la stres.

Candidatul trebuie sa posede bune abilitati de operare PC, sa cunoasca la nivel avansat limba engleza. Cunoasterea oricarei alte limbi straine constituie un avantaj.

Beneficii extrasalariale: In afara unui salariu atractiv si oportunitatea de se dezvolta profesional, pachetul de beneficii extrasalariale oferit include in general si posibilitatea castigarii unui comision important.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea cursuri de specializare si indrumare profesionala platite de companie, telefon de serviciu, cat si conditii optime pentru indeplinirea obiectivelor stabilite.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare pentru un Regional Manager in sectorul bancar exista la nivelul oricarei companii indiferent de talia acesteia. Astfel, un bun Regional Manager in banking va trebui sa se ocupe nu numai de implementarea si coordonarea planului de vanzari al echipelor, ci si de comunicarea activitatilor si planului de vanzari previzionate echipei sale, recrutarea, angajarea, instruirea personalului si asigurarea mijloacelor necesare indeplinirii eficiente a sarcinilor acestora, organizarea sedintelor periodice in scopul facilitarii comunicarii deschise, directionarea efortului in vederea optimizarii si maririi portofoliului actual de clienti si sa aiba o atitudine proactiva in stabilirea programului echipei in vederea evidentierii performantelor in vanzari.

Avantaje: Mai mult decat in cazul altor job-uri, un Regional Manager in banking are posibilitatea de a dezvolta o cariera intr-un domeniu extrem de competitiv, pe piata muncii si sa obtina castiguri suplimentare consistente.

Dezavantaje: Printre principalele dezavantaje se numara programul incarcat, deplasari, cat si o mare responsabilitate pentru toate actiunile desfasurate.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri