Omul de afaceri Constantin Spak, care detinea mai multe fabrici de mezeluri in judetul Olt, a fost gasit mort, sambata, in incinta fermei sale din comuna Valea Mare, din primele cercetari ale politistilor reiesind ca el s-ar fi injunghiat de trei ori cu un cutit in inima, scrie 9AM.ro.
Potrivit comisarului-sef Elena Tinca din cadrul Inspectoratului de Politie a Judetului (IPJ) Olt, sambata dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, o femeie a anuntat la numarul unic de urgenta 112 ca in incinta unei ferme din comuna Valea Mare se afla cadavrul unui barbat.

Ajunsi la fata locului, politistii au stabilit ca persoana decedata era chiar proprietarul fermei, Constantin Spak in varsta de 60 de ani.

"Din primele cercetari, echipa operativa a Politiei Slatina a constatat ca victima si-a aplicat trei lovituri de cutit in inima. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei", a declarat comisarul-sef Elena Tinca.

Prietenii barbatului sustin ca acesta suferise in urma cu putin timp o operatie de transplant de ficat.

"Ultima data l-am vazut miercuri. Am fost pe la el pentru ca mi s-a parut abatut. Suferise intr-adevar o operatie de transplant, dar nu cred ca acesta este motivul. Am auzit si eu ca lumea de aici sustine ca ar fi avut probleme cu banii, ca ar fi pierdut niste bani", a spus unul dintre prietenii lui Constantin Spak.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri