Subsidiara locala a producatorului si distribuitorului austriac de materiale de constructii Baustoff + Metall a inregistrat o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro in 2010, primul an de functionare pe piata autohtona.
Concernul austriac a intrat pe piata romaneasca in 2009, prin deschiderea unei sucursale intr-un sediu inchiriat, iar ulterior a investit 1,2 milioane de euro in amenajarea unui depozit si a unor spatii de birouri pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, intre localitatile Domnesti si Bragadiru.

Depozitul avea o suprafata initiala de aproximativ 900 de metri patrati si a fost extins pana la 2.600 de metri patrati, prin constructia unei hale noi.

In primele sase luni, afacerile companiei s-au ridicat la 1,8 milioane de euro.

"Cresterea fata de primele 6 luni ale lui 2010 este substantiala. Anul trecut reusisem un start bun, adunasem deja contracte de 300 de mii de euro, iar o buna parte a discutiilor demarate de noi s-au materializat in a doua jumatate a anului trecut”, declara Mariana Clontea, director general Baustoff+Metall Romania. Oficialul companiei nu a dorit sa precizeze cu cat au crescut afacerile din primul semestru fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In primul an de activitate, compania a furnizat solutii si sisteme pentru proiecte pentru Aeroportul Henri Coanda, Stadionul National, Cathedral Plazza, Glass House, Spitalul Coltea, Ansamblul Upground, Palas Mall sau Pollus Center.

Grupul austriac este prezent in 17 tari la nivel european si detine sapte unitati de productie, 88 de unitati comerciale si platforme de distributie cu peste 1.200 de angajati.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri