Producatorul de mezeluri Tabco Campofrio, filiala locala a Campofrio Alimentacion din Spania, a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de 33 de milioane de euro, fiind unul dintre cei mai buni ani pe care i-a avut producatorul spaniol de mezeluri din 1998, de cand Campofrio a preluat Tabco Tulcea.

Tabco- Campofrio este singurul jucator de pe piata de profil din Romania care face parte dintr-un grup international, alti patru producatori de mezeluri Caroli, Cris-Tim , Aldis , si Angst fiind afaceri de familie.

In ultimele luni ale anului trecut Tabco-Campofrio a lansat pe piata romaneasca o gama de produse crud uscate (Salam Banatean, Cirnat Palaciego si Cirnat Palaciego Picant), Parizerul Taranesc de pui de o calitate superioara, precum si Cremwursti de pui care s-au dovedit apreciati de consumatori, desi au fost lansati intr-o perioada in care s-a vorbit foarte mult despre gripa aviara.


Respectul pe care Tabco-Campofrio il arata fata de consumatori este demonstrat si prin informarea corecta despre absolut toate ingredientele continute de produse, informatii transmise pe etichete.

Suportul de marketing al companiei a cuprins atit activitati de promovare la punctele de vinzare, cit si campanii media care au sprijinit promotiile in derulare.

Desi Campofrio nu a avut cel mai mare buget de publicitate din industria de procesare a carnii, in 2005 a reusit sa obtina eficienta maxima a campaniilor derulate.

Portofoliul Campofrio cuprinde in prezent in Romania peste 100 de produse autohtone, dar si produse de import din Spania, precum si o gama noua a a conservelor din pate de porc si pui.

La acestea se adauga gama conservelor de pate vegetal care a avut un mare succes anul trecut.

Pentru 2006 Tabco-Campofrio isi propune sa atinga rezultate cel putin egale cu cele din anul trecut in urma unui program de investitii bine definit.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri