Compania de servicii farmaceutice Romastru Trading si-a infiintat, incepand din toamna, o noua divizie, dedicata domeniului cardiologie. Divizia care are ca obiectiv crearea unui portofoliu de produse farmaceutice pentru cardiologie, dezvoltate de centre de cercetare prestigioase din Europa.
”Decizia de a infiinta o divizie dedicata pentru domeniul cardiologie a fost determinata de dorinta de a crea un portofoliu de produse dezvoltate in centre de cercetare renumite in rindul specialistilor”, a declarat Cristian David, Regional Manager Romania si Bulgaria al Romastru Trading.

”Crearea unei noi divizii si a unui nou portofoliu de produse este o provocare, mai ales pentru ca si piata produselor destinate cardiologiei este una extrem de competitiva”, a adaugat Cristian David.

Primele doua produse vor fi aduse pana la finalul anului 2011, de la grupul Tecnimede, cu sediul central la Lisabona.

Tecnimede este un grup de companii farmaceutice ce si-a inceput activitatea in 1980 si care a realizat, de-a lungul timpului, investitii puternice in activitati de cercetare. In prezent, Centrul de Cercetare si Dezvolare al grupului, Laborqualitas, are un portofoliu de peste 75 de produse.

Romastru Trading este o companie de servicii farmaceutice, infiintata in 1994 in Romania. Din 2009, Romastru a intrat pe piata de generice prin lansarea primelor branduri proprii in arii medicale precum oncologie, psihiatrie, neurologie.

De asemenea, compania asigura si ofera servicii de marketing, cercetare, depozitare si distributie a produselor Grifols, Pfizer, Bayer, Klosterfrau, Abbott Laboratories si Rottapharm. Romastru Trading a inregistrat o cifra de afaceri de peste 59 de milioane de euro in 2010 si in prezent are 230 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri