Reteaua de tip fast-food KFC va deschide cel de-al 18-lea restaurant din Bucuresti, la parterul cladirii Dorobanti 239, cunoscuta ca fiind fostul sediu central al Petrom.
Noul restaurant KFC va fi deschis in fostul sediu central al Petrom, amplasat in apropiere de statia de metrou Aviatorilor din Bucuresti si va avea 374 mp.

Anterior, Petrom a ocupat o suprafata de 5.000 mp din cei 7.000 mp disponibili pentru birouri. In total, cladirea Dorobanti 239 are 11.000 mp si se afla in proprietatea omului de afaceri Gabriel Popoviciu, cunoscut pentru Proiectul Baneasa.

"KFC Dorobanti este al doilea restaurant pe care il deschidem anul acesta, dupa cel din Braila, inaugurat in luna martie. Este un restaurant de tip stradal", a declarat pentru wall-street.ro Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania.

KFC Dorobanti va fi, astfel, al saptelea restaurant stradal din Bucuresti si al 16-lea din tara al retelei.

Investitia in noul restaurant a fost de 600 000 de euro, potrivit directorului de marketing.

"Vom inaugura KFC Dorobanti la inceputul saptamanii viitoare, cel mai probabil luni sau marti", a adaugat Lupulet.

Lantul de restaurante de tip fast-food KFC Romania, administrat de US Food Network, a avut afaceri de 37,6 milioane euro in 2010, in crestere fata de anul precedent, cand compania a inregistrat o cifra de afaceri de 34,7 milioane euro, potrivit datelor Ministerului de Finante.

KFC (Kentucky Fried Chicken) a intrat pentru prima oara in Romania in anul 1997, cu un restaurant in Bucuresti. KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1997 companiei US Food Network, controlata de omul de afaceri Puiu Popoviciu, care detine si franciza Pizza Hut. Principalii competitori ai retelei de restaurante sunt McDonald's si Burger King.

In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC, dintre care 17 numai in Bucuresti, restul fiind orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti, Braila si Brasov. KFC Romania are peste 1.000 de angajati.

Citeste un REPORTAJ In bucataria KFC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri