Eurotyres, reteaua de distributie si servicii in Romania pentru anvelopele produse de compania franceza Michelin, estimeaza o crestere anuala de 20% a cifrei de afaceri, fata de nivelul de 14 milioane de euro inregistrat in prezent, a declarat directorul companiei, Pascal Albrycht.

Potrivit lui Albrycht, Eurotyres, are o cota de piata de 18% pe segmentul anvelopelor de camion, in conditiile in care compania are 15 sucursale in principalele orase la nivel national. Reprezentantii retelei de retail au inaugurat, ieri, sucursala de la Bucuresti, situata in apropierea autostrazii Bucuresti-Pitesti. Eurotyres este un proiect finantat si dezvoltat de Michelin Romania, pe structura retelei de distributie achizitionata de compania franceza in 2001, o data cu preluarea celor doua unitati de productie a anvelopelor de la Floresti si Zalau de la grupul Tofan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri