Producatorul de mortare si adezivi pentru constructii Saint-Gobain Construction Products Romania - Weber are, incepand din aceasta luna, un nou director general.
Mircea Danut Popescu, in varsta de 40 de ani. absolvent al Facultatii de Matematica a Universitatii Babes-Bolyai si detinator al unui masterat in administrarea afacerilor de la Open University Business School a devenit director general al companiei cu sediul in municipiul Turda.

Mircea Popescu si-a petrecut ultima treime a carierei de pana acum intr-un domeniu inrudit cu acela in care activeaza Saint-Gobain Construction Products - Weber, construind atat afacerile, cat si fabrica din Romania, ale producatorului austriac de polistiren expandat Hirsch Porozell. Alaturarea de echipa Weber ii va da prilejul de a aplica experientele profesionale personale reusite, in vederea atingerii obiectivelor ambitioase stabilite de Grup.

Saint-Gobain Construction Products Romania - Weber este unul dintre liderii pietei romanesti a solutiilor in domeniul placarilor ceramice, termoizolatiilor, finisajelor de fatade, mortarelor si zidariilor.

Aproximativ 130 de angajati lucreaza in cele doua fabrici ale companiei de la Turda si Branesti, Ilfov, fabrici care au o capacitate de productie anuala cumulata de peste 150.000 de tone. O parte dintre acestia opereaza o retea de distributie care acopera intreaga tara prin cele sase centre logistice (Suceava, Constanta, Baia Mare, Iasi, Craiova si Timisoara).

Grupul francez Saint-Gobain este lider mondial in domeniul materialelor de constructii, operand in 64 de tari si numarand aproximativ 190.000 de anajati la nivel mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri