Sapte dintre cele 15 magazine vor fi deschise in Bucuresti in zone precum Floreasca, Moghioros, Uverturii, Iuliu Maniu si Gorjului. Investitia pentru deschiderea celor 15 magazine este estimata la peste 400.000 de euro.

"Dispunem de una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din Romania, situata in centrul tarii, fapt care ne confera un mare avantaj in aprovizionarea magazinelor in cele mai bune conditii. Aici contribuie desigur si capacitatea de productie de care dispunem, care este printre cele mai mari din tara. In aceste conditii, o noua investitie a fost iminenta", a declarat, intr-un comunicat, Valentin Soneriu, director executiv al companiei.

Compania produce peste 120 de tone de carne pe zi si detine, de asemenea, un abator cu o sectie de transare cu o capacitate de peste 80 de tone/zi.

In prezent, CarmOlimp opereaza un numar de 50 magazine proprii si peste 60 de unitati in sistem franciza. Magazinele CarmOlimp comercializeaza carne proaspata din porc, pui, vita, dar si o gama larga de mezeluri si lactate, produse procesate din materie prima obtinuta in fermele proprii.

Citeste si:

"Livrarea marfii se face prin intermediul unui sistem logistic modern si eficient, urmarind ca durata intre momentul de transare a carnii si expunerea acesteia in magazine sa nu depaseasca 18 ore, oriunde in tara, in prezent avand o medie de aproximativ sase ore", a mai precizat Soneriu.

Pornita in 1993 ca o afacere de familie, CarmOlimp este detinuta de familia Soneriu Olimpia si Carmen. Firma realizeaza intreg fluxul de productie, detinand atat terenuri agricole, ferme si fabrici de procesare, cat si un lant de distributie a produselor. Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor firma a avut anul trecut o cifra de afaceri de circa 85 milioane de lei.

Printre producatorii din domeniul carnii care detin magazine proprii se numara Angst si Cris-Tim.

Sursa imagine:
ftcinternational.com