Gregory Tour Serv, companie detinuta de familia Grigore si aflata in reorganizare, are platite toate datoriile la zi conform planului de reorganizare, a spus Florin Sora, reprezentantul Rominsolv, administratorul judiciar al societatii.


Sora a confirmat pentru wall-street.ro ca autocarul prabusit duminica seara era operat de Gregory Tour Holiday, o societate cu actionariat diferit fata de Gregory Tour Serv, dar controlata tot de familia Grigore si nu de Gregory Tour Serv.

In prezent, activitatea companiei Gregory Tour Serv este bazata pe inchirierea de autocare catre Gregory Tour Holiday, activitatea din care se pot achita si datoriile firmei, care a ajuns in insolventa in urma unui an mai greu, in care a acumulat pierderi de circa 0,5 mil. lei.

De asemenea, Sora a mai spus ca din cate stie autocarul prabusit apartine Marfin Leasing.

Firma Gregory Tour Holiday, cea care opera autocarul a avut o cifra de afaceri de 8 mil. lei in 2012 si profit de peste 230.000 lei.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri