Actionarii companiei Uzuc din Ploiesti vor decide la 14 septembrie majorarea capitalului companiei cu suma de 13,69 milioane lei, de la 10,99 milioane lei la 24,68 milioane lei, a informat joi, un comunicat transmis de companie catre Bursa de Valori Bucuresti.
Majorarea de capital va fi efectuata prin emiterea unui numar de 5,472 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei. Uzuc va folosi o parte din banii stransi de la actionari pentru majorarea capitalului companiei A2 Impex SRL, in care detine parti sociale, cu sase milioane de lei, pana la 27,31 milioane de lei, informeaza NewsIn. A2 Impex SRL trebuie sa isi majoreze capitalul social ca urmare a obligatiilor ce decurg din contractul de privatizare al societatii Iasitex din Iasi, se specifica in comunicatul transmis de companie.

Actionarii companiei din Ploiesti vor decide si modificarea statutului societatii A2 Impex SRL, din societate cu raspundere limitata in societate pe actiuni.
Pe ordinea de zi a adunarii se afla si propunerea conducerii companiei de a reduce numarul de membrii din Consiliul de administratie de la cinci, la trei.

Actionarii companiei Uzuc din Ploiesti au respins in luna iulie, propunerea consiliului de administratie de a retrage actiunile companiei de la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti. Titlurile Uzuc sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti la categoria actiunilor nelistate. Principalul actionar al companiei este societatea A1 Impex SRL care detine 90,42 % din capitalul social.

Compania a incheiat anul 2005 cu un profit de net de 4,208 milioane lei si o cifra de afaceri de 41,11 milioane lei. Compania a fost infiintata in anul 1904. incepand din anul 1962, compania produce echipamente tehnologice pentru industria petrochimica, metalurgica si energetica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri