World Class Romania, cel mai mare jucator specializat industria de wellness si fitness la nivel local, va deschide, in luna iunie a acestui an, cel de-al 20-lea centru de fitness World Class din reteaua sa.

Situat in centrul comercial Militari Shopping, clubul va oferi programe de antrenament, atat pentru pentru adulti, cat si pentru copii, iar investitia acestuia se ridica la o valoare de aproximativ 2 milioane de euro.

Centrul de fitness se va intinde pe o suprafata de peste 2.500 mp si va pune la dispozitia clientilor o sala de sport, un studio de aerobic, o sala moderna de cycling si un studio unde se vor desfasura programele World Class Kids.

De asemenea, centrul include o zona de functional training, cu solutii pentru activitati de tipul TRX, bulgarian bags si core bags. In plus, clientii vor beneficia si de o piscina acoperita cu dimensiuni de 25/10 m, deservita cu o zona special amenajata pentru relaxare.

Karate, Wushu si alte activitati pentru copii

Noul centrul de fitness din Militari Shopping Center va oferi copiilor o varietate de discipline asa cum este cazul karate, wushu, gym kids, dar si antrenamente precum Les Mills BORN TO MOVE, care ajuta la modelarea corpului si a mintii micilor sportivi, care se vor pregati, facand miscare, sa fie agili, puternici, flexibili, sa se coordoneze si sa fie rapizi, dar si sa aiba incredere in fortele proprii, in capacitatile lor fizice si psihice. Clasele incluse in acest program sunt recomandate pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

World Class a anuntat recent preluarea unui important competitor la nivel local si va accelera in acest an investitiile in afara Capitalei, acolo unde pregateste 13 noi centre de fitness la nivel local.

Principalii concurenti ai World Class la nivel local sunt Pescariu Sports & Spa, centrele de fitness de proximitate, precum si serviciul 7Card, care ofera posibilitatea clientilor sa acceseze peste 200 de sali din tara pe baza unui singur abonament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri